Gyprocwerken

Gyprocwerken Antwerpn Belgie
Gyprocwerken Wilrijk Belgie
Gyprocwerken Belgie
Gyprocwerken Poolse bouwfirma
Goedkoop gyprocwerken Antwerpen

Wingyp: voor al uw gyprocwerken in Wilrijk en heel Antwerpen

Bent u aan het bouwen of renoveren? Dan kan Wingyp in Wilrijk (Antwerpen) u wel helpen. Met ons 10-koppig team beschikken wij over een ruime ervaring. Wij zijn specialist in het plaatsen van Gyprocwanden en -plafonds. Wij voeren Gyprocwerken uit in Wilrijk en heel Antwerpen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Wij werken met Gyproc omdat dit veel toepassingen heeft. Wij gebruiken Gyproc voor het afwerken van muren en plafonds, maar hetkan ook gebruikt worden voor het plaatsen van een scheidingswand of om ronde bogen en muren te maken. Het voordeel van Gyproc is dat het vochtbestendig en brandwerend is en een hoog akoestisch en thermisch isolatievermogen heeft.

Gyprocplafond

U kan onder meer voor een Gyprocplafond kiezen om een oppervlak vlak te maken, om balken en leidingen onzichtbaar te maken, om verlichtingsspots te plaatsen of om de thermische isolatie te verbeteren.

Door met Gyproc te werken, kunnen wij u snel een perfect afgewerkt resultaat leveren. Voor Gyprocwerken in Wilrijk en omstreken is Wingyp dus uw specialist!Wij stellen gratis een offerte voor u op.

Een plafond in gyproc biedt tal van voordelen, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Een gyproc plafond kan op elke gewenste hoogte geplaatst worden en voorzien worden van inbouwspots, ventilatiekanalen en leidingen.

Een verlaagd plafond in gipskarton is ook prima geschikt wanneer je het plafond extra wilt isoleren van binnenuit. Afhankelijk van de onderliggende constructies kan men kiezen voor een vrijdragend of afgehangen plafond.

Scheidingswanden

Wil je de kamers herindelen op een snelle en efficiënte manier, dan zijn scheidingswanden in gyproc een echte aanrader. Afhankelijk van het doel en de gewenste sterkte kunnen de wanden geïsoleerd en sterker gemaakt worden door het kader eerst af te slaan met osb-platen.

Een valse wand wordt opgebouwd met een houten frame of metalen profielen. Net zoals in gewone wanden is het ook hier perfect mogelijk om deuropeningen en ramen te voorzien.

Voorzetwand plaatsen

Voorzetwanden worden vaak geplaatst bij renovaties waarbij de muren in slechte staat verkeren. Met een voorzetwand kan je deze muren opnieuw kaarsrecht maken en indien gewenst extra isoleren. Ook het plaatsen van leidingen, schakelaars, ventilatie en nissen is erg makkelijk bij gyproc voorzetwanden.

Zelfs zware constructies zoals een wastafel of een toilet kunnen mits de juiste voorbereiding perfect geplaatst worden tegen een voorzetwand.

Contact