Schilderwerken

Wingyp schildert uw woning

Ook voor schilderwerk in Wilrijk en omstreken kan u bij Wingyp terecht. Wij schilderen plafonds en (Gyproc)wanden voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in heel Antwerpen. Heeft uw kantoor, bedrijfsruimte of woonruimte een nieuwe likje verf nodig? Schakel dan ons professionele schilderteam uit Wilrijk in! Wij verzorgen tevens schilderwerken voor ramen en deuren. Wij kunnen dus uw hele project van plaatsing tot pleistering tot schildering onder handen nemen.

Kwaliteit en nauwkeurigheid

Wij werken snel en leveren geen half werk: kwaliteit en vakkundigheid staan bij ons op één. Wij maken de oppervlakken eerst proper indien nodig en verwijderen oneffenheden (zoals behangresten). Daarnaast gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve materialen, waardoor u bij ons altijd zeker bent van een nauwkeurige afwerking. Wij staan u graag met raad en daad bij en geven u ook graag advies in verband met verfkeuze.

Uw parnter bij al uw schilderwerken

Of het nu gaat om schilderwerken binnen- of buiten, wij zijn u graag van dienst met het juiste advies en de professionele uitvoering die nodig is voor het bereiken van precies die sfeer en uitstraling die u graag ziet.

hoogwaardig schilderwerk

Hiervoor hebben wij een ruim kleuren- en afwerkingspallet tot onze beschikking, waarmee wij ieder gewenst resultaat kunnen bereiken. Of het nu een strakke of juist een levendige wand is die het beste bij uw interieur past, Wingyp nv draagt met professioneel werk graag een steentje bij aan het realiseren van uw woonwensen en interieurdromen.

uitstraling van uw pand

Logisch dat u wilt dat deze er verzorgd uitziet en duurzaam wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Als het op het opknappen en schilderen van gevels aankomt, kunnen wij terugkijken op een lange staat van dienst. Hierdoor beheersen wij verschillende disciplines en technieken waarmee wij zowel de gevels en houten onderdelen van nieuwbouwwoningen, als kwetsbare oude gevels met gedegen kennis van zaken benaderen.

Contact