Ramen & Deuren

Ramen

Wingyp plaatst ramen en deuren in Wilrijk en omstreken in zowel pvc, hout als aluminium. Wij gebruiken daarbij goed isolerend glas, zodat u ook nog eens energie bespaart. Welk materiaal u moet kiezen, hangt van verschillende factoren af. Wingyp neemt graag uw situatie met u door en helpt u bij het maken van uw keuze. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven.

Ramen & deuren aan de scherpste prijzen. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Deuren

In pvc, aluminium of hout. U kan ook kiezen uit verschillende stijlen en afwerkingen. Wij plaatsen uw deuren vakkundig en met de grootste nauwkeurigheid. Ook helpen wij u graag het juiste materiaal te kiezen voor uw deuren. Zo wordt pvc in de eerste plaats gebruikt bij voor- en terrasdeuren. Aluminiumdeuren zijn brandveilig, waardoor u er zeker van kan zijn dat er geen schadelijke gassen en stoffen vrijkomen. U kan ook kiezen voor een houten deur, zowel voor binnen als buiten. Voor houten buitendeuren worden vooral de houtsoorten meranti en eikenhout gebruikt en voor binnendeuren grenen en beuken.

Mild voor het milieu & duurzaam

PVC is van nature een isolerend materiaal, te vergelijken met de warmtegeleidbaarheid van hout. Dit zal je onmiddellijk merken aan je energiefactuur.

PVC ramen & deuren zijn milieuvriendelijk. Ze kunnen niet verrotten of roesten en gaan daarom extra lang mee. Ze zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.

Dankzij het lage energieverbruik tijdens de productie en het feit dat PVC 100% recycleerbaar is, is het een ecologisch verantwoord product.

Kleuren en structuren

PVC ramen zijn kleur- en vormvast. Ze lenen zich uitstekend voor zowel strak hedendaagse als klassiek landelijke woningen.

Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren en geven je huis daardoor een heel persoonlijke toets.

Je kan zelfs kiezen voor PVC ramen & deuren met een houtstructuur. Deze modellen combineren het onderhoudsgemak van PVC met de warme uitstraling van hout. Maar ook als je houdt van moderne gelakte ramen, kan je kiezen voor PVC.

Samenwerking metContact