Over ons

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en bouwcoördinatie weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen. Hier wordt dan ook extra op gefocust in de samenwerking met de renovatiepartners!

Transparant

Geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met Wingyp nv hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek.

Maatwerk

Elk renovatieproject is anders. Dus passen we onze service ook telkens aan! Proactief advies en een één-op-één begeleiding ontbreken nooit. Een totaalservice op maat waarbij uw renovatieproject van begin tot einde wordt gecoördineerd. Hoe meer wij coördineren, hoe minder u hoeft te stresseren!

Kennismaking

We bekijken samen wat er moet gebeuren. Tijdens een eerste kennismaking bekijken we samen uw renovatieplannen of wat er gedaan moet worden.

Voorbereiding

We maken concrete afspraken. In deze stap wordt alles concreter. We kopen alles aan en houden u op de hoogte van hoe de voorbereidingen lopen. We leggen in deze fase ook de definitieve startdatum vast.

Uitvoering

We voeren de werken uit. Tijd om te beginnen met de werken zelf. In deze fase hebt u voortdurend contact met ons die en dat zorgt dat de uitvoering vlekkeloos verloopt.

Garantie & kwaliteit

Alle onze uitvoeringen worden professioneel uitgevoerd, en voor de beste prijzen krijgt u ook de beste kwaliteit ervoor!

Service

U geniet van uw renovatie én onze garantie. Eens de werken afgerond zijn, steken we de koppen bij mekaar en bekijken we of er nog zaken afgehandeld moeten worden.

Wie is Wingyp nv uit Wilrijk ?

Wie zijn we ?

Wilt u renoveren maar kan u wel wat hulp gebruiken? Wingyp uit Wilrijk (Antwerpen) is er voor u. Ons team van 10 ervaren professionals staat klaar voor alle renovaties in Wilrijk en omstreken. U kan bij ons terecht voor Gyprocwerken, stukadoorswerken, bepleisteringswerken en het plaatsen van ramen en deuren in pvc, hout en aluminium.Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen.

Totaalrenovaties Antwerpen Belgie

Totaalrenovaties

Wingyp uit Wilrijk(Antwerpen) helpt u bij uw nieuwbouw- of renovatieprojecten. Wij zijn er zowel voor particulieren als bedrijven in heel Antwerpen.

Gyprocwerken Antwerpen Belgie

Gyprocwerken

Bent u aan het bouwen of renoveren? Dan kan Wingyp in Wilrijk (Antwerpen) u wel helpen.

Pleisterwerken Antwerpen Belgie

Pleisterwerken

U kan bij Wingyp in Wilrijk (Antwerpen) ook terecht voor stukadoor- en pleisterwerk,zowel voor nieuwbouw als voorrenovatiewerken.

Ramen & deuren Antwerpen Belgief

Ramen & Deuren

Winngyp plaatst ramen en deuren in Wilrijk en omstreken in zowel pvc, hout als aluminium.

Schilderwerken Antwerpen Belgie

Schilderwerken

Ook voor schilderwerk in Wilrijk en omstreken kan u bij Wingyp terecht. Wij schilderen plafonds en (Gyproc)wanden voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in heel Antwerpen.

Ik ga renoveren in Antwerpen

Gaat u renoveren in Antwerpen ?

Wilt u renoveren maar kan u wel wat hulp gebruiken? Wingyp uit Wilrijk (Antwerpen) is er voor u. Ons team van 10 ervaren professionals staat klaar voor alle renovaties in Wilrijk en omstreken. U kan bij ons terecht voor Gyprocwerken, stukadoorswerken, bepleisteringswerken en het plaatsen van ramen en deuren in pvc, hout en aluminium. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Nieuwbouw of renovatie? Wij klaren elke klus.

We zijn vakkundig en nauwkeurig

Vakkundig en nauwkeurig

Kwaliteit komt voor ons op de eerste plaats. Wij werken vakkundig en nauwkeurig. Wij komen ter plaatse en maken vrijblijvend een gratis offerte op. Met onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en eersteklas service winnen wij keer op keer het volste vertrouwen van onze talrijke klanten. Kies voor Wingyp voor een snelle en betrouwbare renovatie in Wilrijk of Antwerpen. Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak. Wij zijn de hele dag door bereikbaar. Wij doen zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten voor particulieren en bedrijvenen zijn actief in heel Antwerpen.

Contact