Pleisterwerken

Wingyp: ook voor stukadoor- en pleisterwerk

U kan bij Wingyp in Wilrijk (Antwerpen) ook terecht voor stukadoor- en pleisterwerk,zowel voor nieuwbouw als voorrenovatiewerken. Wij zijn er voor heel Antwerpen, of u nu particulier of bedrijf bent. Bij stukadoor- of pleisterwerk brengen wij een afwerklaag aan op muren, plafonds, wanden en gevels. Dit kan dienen als bescherming, versteviging of verfraaiing.

Voor wij aan de pleisterwerkenbeginnen, reinigen wij eerst het oppervlak van eventuele behangresten. Wij zorgen er steeds voor dat het oppervlak glad is afgewerkt. U kan ons ook inschakelen voor het repareren van oude lagen.

Wij werken vakkundig en nauwkeurig. Met 10 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in bepleistering. Wij zorgen steeds voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ons 10-koppige team van professionals gaat prat op een snelle service. Door onze nauwkeurige afwerking hebben wij al vanveel particulieren het vertrouwen gewonnen.

Voor wij aan de werken beginnen, komen wij eerst langs zodat wij u een eerlijke offerte kunnen bieden. U kan ons vrijblijvend contacteren voor een afspraak.

Bent u aan het bouwen of renoveren? Bent u toe aan bepleistering? Schakel dan Wingyp in, uw specialist in stukadoor- en pleisterwerk uit Wilrijk!

Binnenpleisterwerken

De kwaliteit van de pleisterwerken bepaalt voor een groot stuk de uitstraling van uw woning. Dat is immers wat men ziet. Gladde en egale wanden verhogen de waarde van uw huis.

Wingyp nv zorgt voor een perfecte afwerking met de beste materialen.

Pleisterwerken mogelijkheden:

Met pleister is alles mogelijk. U kunt er de vormen en kleuren van uw interieur of buitenmuren mee benadrukken, elke bekleding is mogelijk en u kunt eindeloos combineren.

Voor al uw pleisterwerken is er maar 1 adres: Wingyp nv uit Wilrijk. Wij zorgen voor een schilderklare, mooi afgewerkte bepleistering, plaatsen alle Gyprocpanelen, isolatie, enzovoort.

Werkwijze

Eerst maken we de ondergrond bewerkbaar en bereiden we uw muren voor. Indien nodig gebruiken we een primer of een fixeermiddel. Daarna brengen we het gips machinaal aan en werken we alles af tot een mooi egaal geheel. Uiteraard gebeurt dit alles altijd in samenspraak met de klant en bouwheer.

We werken vooral voor particulieren, maar uiteraard ook in onderaanneming. Contacteer ons zeker vrijblijvend voor meer informatie of een gratis offerte.

Contact